Klara bakar

Direktlänk till inlägg 17 september 2011

Ett första trevande inlägg!

Av Klara - 17 september 2011 14:01

Hej bloggen!

Jag har aldrig bloggat förut, och har alltid tyckt att det är lite fånigt :) Nu gör jag det ändå. mest för min egen skull faktiskt. Min sambo kommer mobba ihjäl mig, men än så länge är det ingen som vet om att jag skapat denna sida, så jag skall nog vänja mig själv innan jag outar denna världen-har-aldrig-sett-någon-liknande-blogg blogg!


Jag hoppas kunna skriva om allt jag tycker om att göra hemma såsom att baka bröd, baka sötsaker, odla tomater (för tillfället), sylta, marmelada och kanske safta!


/Klara

 
 
Ingen bild

Linda

17 september 2011 19:38

Skall följa ditt bakande och kanske kan du inspirera mig till att själv baka :-)
Här bakas inte så mkt i Lund och sen är det ju mest Henrik som står vid grytorna ;-)

Klara

18 september 2011 03:34

Vad roligt! Jag hoppas verkligen att jag kan inspirera! Du får putta bort Henrik när det är baktajm :) Han lär ju inte bli ledsen..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Klara - 11 februari 2013 22:36

Så roligt att äntligen få berätta att jag är en av fem bloggare som i fortsättningen skall blogga på den nya matportalen tillagat.se!   Mina gamla bloggposter kommer så småningom flyttas över dit, men så länge, håll till godo med de nya! Min blog...

Av Klara - 6 februari 2013 23:27

Mer än så säger jag inte.. men stora saker är i görningen! Därav lite dåligt med uppdateringar. Bakat har jag dock gjort ändå!! ...

Av Klara - 13 januari 2013 20:13

Ännu inga bilder att skryta om från nyår, men de kanske kommer! Här är iallafall min provlagning av desserten som vi sedan serverade som avslut på nyårsmiddagen.       Den ser kanke lite läbbig ut, men det kan jag meddela att den inte var! ...

Av Klara - 8 januari 2013 12:15

När våra gäster anlände på nyårsafton så välkomnades de med snittar och champagne! De bestod av hummer i hummerfond serverad på ostronskal, sesampanerad gravlax i asiatisk majonäs, pilgrimsmussla inlindad i bacon och salvia samt anklever på danskt rå...

Av Klara - 6 januari 2013 16:00

God fortsättning på det nya året! Jag och min sambo beslutade oss för att bjuda på dundermiddag denna nyårsafton. Och av en slump så fick vi för oss att vi skulle bjuda på Nobelmenyn som den serverades för hundra år sedan. Då man faktiskt åt lite ann...

Ovido - Quiz & Flashcards