Klara bakar

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2012

Tigerkaka!

Av Klara - 3 augusti 2012 16:00

  Ja, vad säger man?! Dena här gamla klassikern funkar alltid! Lätt och gott och snyggt. Använt ett hederligt vanligt tigerkaksrecept från den rutiga kokboken. Som sig bör med denna goda kaka!


 
Nygräddad kaka som står och svalnar..


Den här mumsiga kakan innehåller ju såklart en förfärlig massa smör. Därav att den utan oro kan stå framme i flera dagar utan att bli det minsta dålig. Om man nu inte får för sig att trycka i sig hela kakan på en gång!


 

Jag valde att frysa in halva kakan eftersom vi allt som oftast är två stycken hemma bara, och så mycket sockerkaka äter vi inte!


Den frysta halvan kom dock till alldeles utmärkt användning igår då jag och några vänner picknickade ute i det gröna!

 
 
Ingen bild

Gunnar

3 augusti 2012 16:33

Jag äter resten!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Klara - 11 februari 2013 22:36

Så roligt att äntligen få berätta att jag är en av fem bloggare som i fortsättningen skall blogga på den nya matportalen tillagat.se!   Mina gamla bloggposter kommer så småningom flyttas över dit, men så länge, håll till godo med de nya! Min blog...

Av Klara - 6 februari 2013 23:27

Mer än så säger jag inte.. men stora saker är i görningen! Därav lite dåligt med uppdateringar. Bakat har jag dock gjort ändå!! ...

Av Klara - 13 januari 2013 20:13

Ännu inga bilder att skryta om från nyår, men de kanske kommer! Här är iallafall min provlagning av desserten som vi sedan serverade som avslut på nyårsmiddagen.       Den ser kanke lite läbbig ut, men det kan jag meddela att den inte var! ...

Av Klara - 8 januari 2013 12:15

När våra gäster anlände på nyårsafton så välkomnades de med snittar och champagne! De bestod av hummer i hummerfond serverad på ostronskal, sesampanerad gravlax i asiatisk majonäs, pilgrimsmussla inlindad i bacon och salvia samt anklever på danskt rå...

Av Klara - 6 januari 2013 16:00

God fortsättning på det nya året! Jag och min sambo beslutade oss för att bjuda på dundermiddag denna nyårsafton. Och av en slump så fick vi för oss att vi skulle bjuda på Nobelmenyn som den serverades för hundra år sedan. Då man faktiskt åt lite ann...

Ovido - Quiz & Flashcards