Direktlänk till inlägg 16 september 2012
I somras var vi ute i skogarna och plockade blåbär, som vi både gjorde paj och sylt på. Och dessutom så ville jag prova ett recept jag hittade i en av Buffétidningarna som kommer hem i brevlådan.
Det är en vetedeg med kardemumma i och i mitten lägger man en variant av blåbärssylt, i princip. I skrivande stund så är detta recept borttappat, men jag letar med ljus och lykta - så är det någon som vill provbaka dessa bullar, säg till så ska jag se om jag kan leta fram det igen.
Blåbärsbullar på jäsning!
Så här långt in i bakningen ser allt riktigt bra ut, precis som på bilderna, haha! Dock skedde något i ugnen som jag inte planerade..
De jäste och "vecklade upp sig". Jag skrattade gott när jag plockade ut dem ur ugnen. Så här skulle de ju inte bli! Jag kan dock meddela att det inte var ett dugg fel på smaken!
MUMS!
Så roligt att äntligen få berätta att jag är en av fem bloggare som i fortsättningen skall blogga på den nya matportalen tillagat.se! Mina gamla bloggposter kommer så småningom flyttas över dit, men så länge, håll till godo med de nya! Min blog...
Mer än så säger jag inte.. men stora saker är i görningen! Därav lite dåligt med uppdateringar. Bakat har jag dock gjort ändå!! ...